A süllyesztett trambulin fokozza a köztéri játszóterek hangulatát

    több süllyesztett trambulin

    A köztéri játszótereket ma már egyre modernebb, újabb, szebb, érdekesebb eszközökkel dobják fel számos helyen. Van, ahol a hagyományos hinta-csúszda-homokozó kombó mellett megjelennek fa figurák, látvány elemek is, nem beszélve a mindenféle módon kialakított játszóvárakról, és a rendhagyó hintákról.

    Egy impozánsabb helyen, például városközpontban lévő játszótér nemcsak funkciót tölt be, de a város látvány eleme is, így sokszor ezeket szeretik minél inkább tuningolni. És vannak az olyan eszközök is, mint a süllyesztett trambulin, ami elsőre nem a látványról szól, mégis nagy élményt jelent jelent a gyerekek számára. Ugyanakkor, amikor több gyerek is használja ezeket a süllyesztett trambulinokat, látványban is üdítő ránézni egy ilyen játszótérre. Hiszen a játszótereket a gyerekek töltik meg élettel, nem önmagukban az eszközök.

    Emlékezetes kép maradt a pandémia időszakáról az elzárt játszóterek és parkok látványa. Nagyon szomorú képet festett az egész, hiába voltak ott a játék eszközök, nem telt meg élettel a gyerekek és emberek hiányában. A süllyesztett trambulinokon ugrándozó gyermekek látványa viszont annál inkább fokozza ezeknek a játszótereknek a hangulatát! A gyerekek így egyszerre vezethetnek le rengeteg energiát, de olykor még a szülők számára is igazi gyermeki móka arra vetemedni, hogy ráálljanak a süllyesztett trambulinra, és ők is ugráljanak rajta.

    A süllyesztett trambulin így már családi szórakozást támogató eszköz lehet a játszótereken! Külön előnye, hogy egy süllyesztett trambulin nem foglal sok helyet, kifejezetten helytakarékos, mégis akár két, vagy három ilyen eszköz elhelyezése máris több élményt rejt magában! A faberland.hu oldalán lehetőség van különböző kiszerelésben beszerezni ezeket a kihagyhatatlan eszközöket egy köztéri játszótér színvonalának emelésére.