Az Everlog filozófiája

  bejegyzés írása

  Néha az egyszerűbb a jobb. Ez az Everlog filozófiája, ami egy naplóíró app az iPhone-odra és iPadedre funkcionális, minimalista dizájnnal, hogy a lehető legkönnyebben lejegyezhesd a gondolataidat, jegyzeteidet vagy ötleteidet.

  Egyszerűen létrehozhatsz egy új bejegyzést, csak koppints az érintőképernyőn megjelenő ikonra, és már kezdhetsz is írni. Az app minden bejegyzésedet tárolja, így mindegyiket elérheted bárhol és bármikor.

  Menj arra a dátumra, amikor a bejegyzésedet írtad, és máris átnézheted, szerkesztheted, törölheted vagy megoszthatod. Ha szeretnéd mindig gyorsan elérni az adott bejegyzést, adj hozzá könyvjelzőt.
  Különböző szempontok alapján rendszerezheted a gondolataidat.

  Az Everlog kódzárat, Face ID-t és Touch ID-t is tartalmaz, így senki sem láthat bele a naplód személyes bejegyzéseibe. Az iCloudon keresztül pedig más eszközökkel is szinkronizálhatod, hogy bármikor elérd. Mivel az Everlog nagyon egyszerűvé, ugyanakkor praktikussá teszi a gondolataid rendszerezését, tökéletes eszköz arra, hogy bármikor feljegyezd felbukkanó ötleteidet, listáidat, emlékeidet és bármi mást, ami eszedbe jut, akár a buszra vársz, vacsorázol vagy épp a kutyádat sétáltatod.