Beltéri műfű

  műfű

  A mai lakberendezési stílusnak köszönhetően már igazán izgalmas és egzotikus megoldásokkal lehet tervezni. Ennek része az is, hogy a kültéri és a beltéri hatásokat lehet keverni, így például bent is megteremthető egy mediterrán kerti hangulat.

  Nemcsak az otthon kialakítása során tervezhetünk ilyen megoldással, hanem irodák, éttermek esetében is! A fantáziánkat eleresztve, az információknak utána járva, és a pinteresten elböngészgetve igazán izgalmas terveket szőhetünk! Így akár fürdőszobába szeretnénk egy egzotikus, növényekkel tarkított, fa hatásokkal feldobott megoldást, oda is álmodhatunk műfüvet, de akár egy egyedi stílusú étterembe vagy irodaház részébe is.

  Ki ne szeretné a kerti hangulatot beltérben is kiélvezni? Különösen nagy élményt nyújt, amikor kint hideg idő van, és nem élvezhetjük ki a parkok és a természet nyújtotta fellélegzést, friss levegőt és természeti adottságokat. Ilyenkor sokat jelenthet egy olyan környezet, ami becsempészi a mindennapokba beltéri helyeken is a kerti hatást.

  A műfűvel fedett talaj ilyen helyekre is tökéletes megoldás, örökzöld hatást keltve beltereinkben. Akár irodánkat szeretnénk ilyen formában feldobni, és kis mediterrán közeget biztosítani, egy műfüves közösségi tér biztosan sokat dob majd a kollégák hangulatán, ami a teljesítményükre is kihat! De akár egy éttermet szeretnénk egzotikusabbá varázsolni, a műfű ott is megteszi a dolgát a hatás elérése érdekében.

  A Grassland oldalán igazán puha, kellemesen selymes tapintású, vagy akár tűzálló beltéri műfű kategóriák közül válogathatunk kedvünkre, majd élvezhetjük az általuk keltett hétköznapokból elvarázsló hatást. Ha műfű, akkor grassland.hu!