Családi móka: A versenyszellem sose árt egy bulinak.

  A többjátékosos mód a játéktörténelem szerves része. Igaz, az idők során sokat változott. Húsz éve sokszor foglaltuk el közösen a kanapét – haverok és tesók kontrollerrel a főgonosz vagy egymás ellen. Sok környéknek saját játékterme is volt, amelyek népszerűek voltak a kamaszok körében, akik a hatalmas játékgépeket körbeállva nézték tátott szájjal, ahogy a szomszéd srác rekordokat dönt.

  Aztán jött az internet, ami lehetővé tette, hogy online is játszhassunk egymással. Kortól, helytől függetlenül kötötte össze a világ játékosait. Szuper, de valami elveszett: a barátokkal és családtagokkal való közös játék élő élménye.

  Az itt található játékok helyi többszereplős módot is kínálnak, így remek választások egy-egy családi összejövetelre vagy bulira. A mókához csupán egy eszközre meg néhány barátra van szükséged.
  Aki rág, veszít

  Megható lehet kézből etetni a szeretteinket, de mi van, ha versenyt csinálunk belőle…

  Az EAT FATTY egy kétszemélyes fordított evőverseny, ahol az a cél, hogy minél kevesebbet egyél. A győzelemhez pálcikával kell az ellenfeled száját teletömnöd ételekkel. Aki először fúvódik fel, az veszít. Egymás fejének tömése pedig többórányi szórakozást kínál az egész családnak.
  Párbaj pároknak

  A Duel Otters a bátorságotokat (és a barátságotokat) teszi próbára.
  Üljetek egymással szembe, és vessétek bele magatokat a játékba.

  A Duel Ottersben 11 olyan versenyzős játékot találsz, amelynek alapjait pillanatok alatt elsajátíthatod, de minden csínját-bínját kitanulni eltart egy ideig. Még többen játszanátok? A győztes-marad-vesztes-tipli módban a vesztes játékos helyére mindig új léphet. Győzzön a legvidrább!

  Duel Otters

  Négyszerezd meg a mókát

  A PKTBALL egy laza, távolról a teniszre hajazó játék. Háló mondjuk nincs, és a vonalak által határolt pálya helyett egy arénában győzheted le az ellenfeledet úgy, hogy a háta mögé juttatod a labdát.
  Csak lendíts, és engedd el!

  A játék becsapós lehet a cuki grafikájával és az egyszerű irányítással, de ha négyen vágtok bele egy páros meccsbe, hamar komollyá válik. Párosnál az első öt győzelmet elérő csapat nyer. Kezdj lendíteni!

  PKTBALL

  Partiállatok

  Emlékszel azokra a játéktermi gépekre, amin minijátékok voltak, és hatalmas piros, kék meg zöld gombokkal lehetett irányítani őket? A Mucho Party ezt az élményt hozza most el a mobilodra, kiegészülve az avatárkészítés izgalmával és a hangos „ATTENTION” (Figyelem) felkiáltással az egyes játékok bemutatásakor.
  Akár nyolc játékos is játszhat vele egyszerre, és biztosra veheted, hogy bármilyen partin beindítja a versenyszellemet.

  A Mucho Party rászolgál a nevére, hiszen 46 többjátékosos minijátékot és hat játékmódot kínál egy csomagban. Olyan sok játék van, hogy szinte lehetetlen, hogy legalább egyben ne legyél jó. Vagy még jobb: legalább egyben csak te leszel jó.