Emblémázott céges ajándék árkategóriái

    Nem mindegyik cég engedheti meg magának, hogy ha céges ajándék vásárlásra költ, akkor több tízezer forintot szán egy főre. De nem kell aggódni minden pénztárca mérethez találhatunk megoldást, hogy közben a cég se menjen csődbe, de az ajándékozás örömét is megízlelhessük.Movie A Dog’s Purpose (2017)

    Általában három féle ár kategóriába csoportosíthatjuk a céges ajándékokat.

    Rengeteg ajándék ötlettel találkozhatunk már az ötezer forintos értékhatár alatt is, ahogy a ahonapajandeka.hu oldalon is láthatjuk. Főként ide sorolhatjuk az édességekből, lekvárokból, különleges fűszerekből és szeszes italokból összeállított céges ajándék csomagokat. A következő árszint az ötezer és tízezer forint közötti termékek, ahol még jobb minőségű különlegességek variációi között kutathatunk. Majd van a tízezer forint fölötti árkategória, ahol már igazi bőségcsomagok várják a vásárlókat.

    Ezeket természetesen díszcsomagolásban összekészítve, és a legtöbb céges ajándékokkal foglalkozó oldalon választhatunk, hogy a dísztasakot vagy a díszdobozt preferálunk inkább. Elképzelhető, hogy az előre elkészített ajándékcsomagok között nincs ízlésünknek megfelelő, akkor sem kell aggódnunk, ugyanis általában saját magunk, kénye-kedve szerint összeválogathatunk több féle termékből egy céges ajándékot.