Lego játékok lányoknak

    lego figurák

    Az értékes „dobozos” játékok lányokat célzó csoportjának egyik zászlós hajója kétségkívül a Lego. A Lego Friends játékok lányoknak szólnak, rengeteg kivitelben és témában elérhetőek, és már amiatt is zseniálisak, hogy a Lego felhúzott a témakörre egy rajzfim sorozatot, amit a célcsoportként kiválasztott óvodás és kisiskolás korú lányok ismernek és szeretnek, így a boltban kapható termékekkel könnyebben azonosulnak, szívesen kapcsolódnak az öt barátnő történetéhez, így ezek az építős játékok lányoknak elég jó választást jelentenek.

    Ezek a Lego készletek rendkívüli kidolgozottsággal készülnek, minden csomag tartalmaz speciális elemeket, nem csak az évtizedekkel ezelőtt megszokott, klasszikus téglatest alakú darabokra hagyatkoznak. A Lego játékok lányoknak szánt csomagjaiban megtalálhatók az apró smink termékek, fésűk, de akár témától függően orvosi felszerelések, bolti eszközök, mini pénzek, zöldségek és gyümölcsök, dekorációs elemek, stb.

    Mindamellett, hogy minőségi és tartós termékekről van szó, a gyerekekre kifejezetten fejlesztő hatással van. Egyrészt a finommotorika területén segítenek jelentősen, másrészt pedig alkalmasak arra, hogy az egyes szettek összeszerelését követően szerepjátékként funkcionáljanak. A szerepjátékok pedig szintén nagyon hasznosak a gyerekek életében. Több szett felhasználásával egy egész város felépíthető, mivel a dobozok tartalma tetszés szerint kombinálható.