Újítsa fel bútorait öntapadós tapétákkal

    uvegtapetaA nyár nem csak a strandolás, hanem a lakásfelújítások időszaka is. De mit tegyen, az akinek nincs elegendő pénze, egy nagy lakásfelújításra? Nos ebben jelenthetnek segítséget a olcsó tippek és trükkök.

    Az egyik ilyen a bútorfóliák használata. Ma már ezekből a termékekből több ezer típus létezik a famintástól az üvegtapétáig, amelyet bármely falfelületre, vagy akár bútorok felületére is felhelyezhetünk.

    Egy kopott unalmas bútor teljesen megújítható egy famintás öntapadós tapétával. A kopott zuhanykabinra is felhelyezhető öntapadós tapéta, amivel nem csak a kopottság szüntethető meg, de akár intimebbé is varázsolható a helyiség.

    Vannak speciális alkalmazási lehetőségek is. Létezik táblafólia is, amit a gyerekszobában, vagy akár egy dolgozóhelyiségben is elhelyezhetünk. A fóliára krétával lehet írni, és le is törölhető akár hány alkalommal. Ezzel a gyerekszoba új funkciót kaphat gyermekeink nagy örömére, de akár a konyhában is praktikus lehet, hiszen a családtagok üzenhetnek egymásnak, vagy felírhatják azokat a dolgokat, amelyeket a boltból be kell szerezni.