Modern külső, és a legjobb hőszigetelés: alumínium ablak

    épület és sok alumínium ablak

    Amikor egy fél falat elfoglaló teraszajtót szerelnénk be, vagy ha belső térelválasztó üvegezett falakat építenénk be, akkor fontos, hogy ezek a szerkezetek kiváló hőszigetelők és strapabírók legyenek.

    Az alumínium ablakkal nem tudunk mellényúlni ezen a területen, hiszen egyszerre tudjuk vele elérni az legmodernebb megjelenést, mindezt egy időtálló, minőségi alapanyaggal, mely ráadásul még környezetbarát is, hiszen az alumínium újrahasznosítható.

    Az alumínium ablak esetében a legkiemelkedőbb hőszigetelőről beszélünk, mivel ez az anyag magas fokú szilárdsággal és könnyű a szerkezettel rendelkezik, ez a kettősség teszi strapabíróvá az alumínium ablakokat.

    A fémszerkezetet porfestéssel akár színezhető is, így még inkább személyre tudjuk szabni az ablakunkat az ízlésünknek megfelelően. Ha elégedettek vagyunk a fémszerkezet kinézetével, akkor az alumínium ablak végső simításaként különböző üvegezési technológiák, vasalatok közül is választhatunk, melyek tűzállóvá teszik az ablakunkat vagy csökkentik annak a lehetőségét, hogy betörjön az üveg.